Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Mladá prodavačka vymyslela kuriózní podvod. Kasou "prohnala" 2 tisíc vratných lahví a peníze si vyplatila

Podobný podvod policisté z Jablonecka ještě asi nikdy neřešili. Teprve devatenáctiletá dívka pracující na jedné z čerpacích stanic se rozhodla vylepšit si svůj příjem hodně kuriózním způsobem. V září minulého roku zaúčtovala během jediného týdne na pokladně příjem 2128 vratných lahví tak, aby si mohla vyplatit přes šest tisíc korun. Její podvod ale brzy praskl a nyní ho řeší policie.

„Mladé slečně již policisté sdělili ve zkráceném přípravném trestním řízení podezření ze spáchání přečinu podvodu, za což jí v případě odsouzení hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta,“ dodal mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Devatenáctiletá dívka se pro megalomanský podvod rozhodla v září loňského roku. Rozhodla se během jednoho týdne, že namarkuje na kase příjem celkem 2128 lahví a peníze si poté ponechá. Celkem ve třinácti případech tak kasou „prohnala“ lahve v celkové hodnotě přesahující částku 6 tisíc korun. 

Na vše se ale brzy přišlo. Majitel benzinové stanice nejen, že se nebrodi prázdnými lahvemi ve skladu, ale ještě přišel o podstatnou sumu peněz.

Foto pixabay.com

Štítky podvod, peníze, okres Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladá prodavačka vymyslela kuriózní podvod. Kasou "prohnala" 2 tisíc vratných lahví a peníze si vyplatila  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.