Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Dívka spolykala prášky a s přítelem si podřezala zápěstí. Hledal je psovod i policejní vrtulník

Velká pátrací akce se rozjela v pondělí po sedmnácté hodině v Liberci. Na tísňovou linku totiž zavolal muž a policii tvrdil, že je v kontaktu s dívkou, která spolykala prášky a chce se zabít. Podle jeho informací měla být v Liberci se svým přítelem. Policie do terénu poslala šest jednotek, psovoda a povolala i vrtulník.

„Dívka stále komunikovala prostřednictví sms s oznamovatelem, který policistům poskytoval aktuální informace o možném pohybu mladého páru,“ popsal mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Celá akce trvala asi pět hodin. Na tísňovou linku zavolal sám přítel dvacetileté dívky. Svůj sebevražedný pokus si v poslední chvíli rozmysleli. „Policejní hlídky oba dva našli ve chvíli, kdy již měli řezná poranění na rukách,“ popsal mluvčí s tím, že dvojice byla v lese ve Vratislavicích.

Přivolaní záchranáři bezprostředně mladý pár ošetřili. Policisté je podrobili dechové zkoušce. „U obou mladých lidí byly výsledky pozitivní. Dívka byla následně převezena na jednotku intenzivní péče a mladík na protialkoholní záchytnou stanici, kdy po vystřízlivění bude vyšetřen na psychiatrickém oddělení nemocnice v Liberci,“ dodal Robovský.

Autoři | Foto Dominik Sovoboda

Štítky policie, Liberec, Liberec XXX-Vratislavice nad Nisou, prášek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dívka spolykala prášky a s přítelem si podřezala zápěstí. Hledal je psovod i policejní vrtulník  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.