Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Karma dostihla zloděje obratem. Poté, co se vloupal do chatky, propadla se s ním podlaha a poranil se

Někdy karma funguje rychleji, než by se dalo očekávat. Přesvědčil se o tom minulý týden třiatřicetiletý muž, který se vloupal do myslivecké chatky v Horní Branné. Když prohledával horní patro, propadla se s ním podlaha a ošklivě se poranil. Potlučeného zloděje našli v chatce až myslivci, kteří mu zavolali záchrannou službu.

Do objektu se podle svých slov dostal přes uvolněné okno ve štítu. „Když se pohyboval po patře objektu, propadl se stropem do přízemí. Chatka totiž slouží jen jako sklad krmení pro lesní zvěř a není určená k běžnému obývání,“ řekla mluvčí policie Ivana Baláková.

Nezvaný host utrpěl při pádu velmi bolestivé zranění, se kterým v chatce ulehl na provizorní lůžko a přikryl se nalezeným spacím pytlem. Tak ho myslivci při kontrole objektu našli a přivolali mu zdravotnickou záchrannou službu.

„Lékař ho na místě prohlédl a konstatoval, že si zloděj přivodil nejspíš zlomeninu obratle,“ dodala mluvčí policie.

Myslivci mezi tím zjistili, že v chatce vypil menší množství nalezeného rumu a vína. On sám to vysvětlil tím, že nějak potřeboval otupit bolest ze svého zranění. Českolipan je nyní v péči jilemnické nemocnice. Až se uzdraví, čeká ho trestní stíhání pro krádež.

Foto Dominik Svoboda

Štítky myslivost, podlaha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Karma dostihla zloděje obratem. Poté, co se vloupal do chatky, propadla se s ním podlaha a poranil se  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.