Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 17. dubna 2024  |  Svátek má Rudolf
Bez reklam

Liberečan neunesl prohru v loterii, zaměstnancům sázkové kanceláře vyhrožoval půl roku likvidací

Až rok ve vězení může strávit dvaatřicetiletý Liberečan, který neunesl prohru, když mu nevyšla sázenka. Sázkové kanceláři adresoval během necelého půl roku sedm výhružek, kde hrozil zaměstnancům likvidací. Vedení společnosti už ale před nedávnem došla trpělivost a obrátila se na policii.

„Zřejmě ve špatném psychickém rozpoložení se rozhodl firmě adresovat výhružky poté, co mu nevyšla sázenka a zpětně od firmy obdržel oznámení o tom, že nevyhrál. Mladý muž byl firmou zařazen do jakéhosi žebříčku sázejících, kteří v daném období jednoduše neměli štěstí na výhru. To už na něj, zdá se, bylo až příliš,“ potvrdil mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Vyšetřovatel mu teď sdělil obvinění pro spáchání trestného činu násilí proti skupině obyvatel a jednotlivci. V případě odsouzení může jít až na jeden rok do vězení. „Ke zkoumání zdravotního stavu mladého muže policejní komisař přibral znalce v oboru psychiatrie, jehož znalecký posudek policistům zodpoví zbylé otázky,“ uzavřel mluvčí policie.

Foto Dominik Svoboda

Štítky policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Liberečan neunesl prohru v loterii, zaměstnancům sázkové kanceláře vyhrožoval půl roku likvidací  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.