Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Policisté hledají zraněné osoby z autobusu, který měl namířeno do nákupního centra Géčko

Tento týdne nezačal úplně nejlépe pro cestující autobusem linky číslo 600, mířící do nákupního centra Géčko. Po pondělní osmé hodině ranní se několik cestujících zranilo následkem prudkého brzdění na třídě Dr. Milady Horákové. Jelikož se o nehodě policisté dozvěděli až zpětně, nyní vyzývají všechny poraněné osoby, aby se policistům přihlásily.

„Do dnešního dne se podařilo policistům zjistit a ustanovit tři zraněné osoby, avšak z provedených následných šetření je zřejmé, že zraněných osob by mělo být více. Alkohol policisté u řidiče autobusu zjistit nemohli, neboť nehoda jim byla nahlášena dodatečně,“ shrnula mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Řidič autobusu jel ulicí Tř. Dr. M. Horákové v Liberci ve směru k ulici Blažkova, kdy před vjezdem na hlavní silnici s autobusem prudce zabrzdil a při tom došlo k pádu několika cestujících v autobusu.

Zranění a případní svědci události se můžou policistům hlásit na bezplatné tísňové lince 158 nebo přímo na dopravním inspektorátu na číslech 974 466 570 nebo 974 466 251. 

Foto ZZSLK

Štítky G.cz, Milada Horáková, Liberec, Blažkov, obchodní centrum

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté hledají zraněné osoby z autobusu, který měl namířeno do nákupního centra Géčko  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.