Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Seniorku nejspíš okradl její syn, z účtu jí zmizelo více než 350 tisíc korun

Není snad týdne, kdy bychom vás neinformovali o tom, jak vypočítaví podvodníci okrádají seniory pod různými smyšlenými záminkami. Možná ještě zarážející je případ z tohoto března, kdy seniorku ze Semilska okradl nejspíš vlastní syn. A ne zrovna o malou částku. Z jejího účtu zmizelo 354 tisíc korun.

„Uvedená částka zmizela z jejího bankovního účtu v období mezi lednem 2012 a letošním březnem. Z výpovědi, kterou policisté disponují, vyplývá, že měl zřejmě přístup k její bankovní kartě padesátiletý syn, čehož údajně zneužil,“ dodala mluvčí policie Ivana Baláková.

Policisté se teď připravují na výslech muže a pokud situaci přijatelně nevysvětlí a podezření na jeho nepoctivé jednání se potvrdí, mohou ho v obvinit z neoprávněného opatření platebního prostředku a krádeže. „Zdravotní stav majitelky účtu zatím nedovoluje, aby záhadné zmizení peněz sama osvětlila,“ uzavřela mluvčí.

Foto pixabay.com

Štítky okres Semily

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Seniorku nejspíš okradl její syn, z účtu jí zmizelo více než 350 tisíc korun  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.