Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

VIDEO: Muž v panelákovém bytě skladoval střelivo. Odhalila ho náhoda, sám si zavolal sanitku

Jak se podařilo zjistit redakci Liberecké Drbny, o majiteli bytu plného střeliva se vědělo, že podobné věci doma skladuje, jen nejspíš nebylo jasné, kolik toho tam má. Podle našich informací těch předmětů bylo tolik, že část skladoval i ve svém sklepě. K odhalení arzenálu v jeho bytě přispěla náhoda – muži se udělalo nevolno, zavolal si sanitku a záchranáři se pak uvnitř bytu nestačili divit.

Mezi množstvím střeliva by měl být i granát z druhé světové války, tuto informaci aktuálně ověřujeme. Video z odstřelu munice najdete nad článkem.

Redakci se ozvalo hned několik lidí ze sousedství, kteří staršího muže popsali jako podivína, se kterým mají špatné zkušenosti.

Ještě včera večer pak kolovala fáma, že se snad měl doma postřelit a proto pro něj přijela sanitka. To ale není pravda. „Muže jsme do nemocnice převezli kvůli jeh celkové nevolnosti, žádné střelné ani jiné zranění neměl a do nemocnice s námi odjel dobrovolně,“ informoval mluvčí krajské záchranné služby Michael Georgiev.

Autoři | Foto Bezedný Frank

Štítky Drbna.cz, druhá světová válka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Muž v panelákovém bytě skladoval střelivo. Odhalila ho náhoda, sám si zavolal sanitku  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.