Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Tragická nehoda. Při srážce náklaďáku s autem na rovném úseku zemřel řidič

Krátce před sedmnáctou hodinou ve čtvrtek došlo k vážné nehodě na silnici číslo 9 u obce Jestřebí. Čelně se tam srazil nákladní vůz s osobákem, na místě zasahovaly všechny složky záchranného systému. Při nehodě zemřel řidič osobního auta. Příčinu nehody na rovném úseku vyšetřuje policie. Silnice byla po nehodě několik hodin uzavřená.

„Řidič vozidla utrpěl zranění neslučitelná se životem. Našemu lékaři nezbývalo než konstatovat smrt,“ informoval mluvčí krajské záchranky Michael Georgiev. Řidič náklaďáku podle něj vyvázl bez zranění.

V době příjezdu hasičů byla obě auta mimo komunikaci, každé na jiné straně vozovky. „Hasiči zajistili vozidla proti vzniku požáru a zasypali uniklé provozní kapaliny sorbentem. Společně se správcem komunikace uklidili vozovku od střepů a plastových částí. Ještě předtím provedli hasiči pomocí hydraulických nástrojů vyproštění těla řidiče z vraku auta," řekla mluvčí hasičů Zdenka Štrauchová.

Úsek silnice u Jestřebí mezi Českou Lípou a Doksy vážné nehody přitahuje. V říjnu loňského roku se zde střetla octavia s tahačem plným dřeva, dvacetiletý řidič auta byl na místě mrtvý. Lidský život si tu vyžádala srážka nákladního auta s osobním také v srpnu roku 2015.

Autoři | Foto ZZS LK

Štítky havárie, Česká Lípa, Doksy, Škoda Octavia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tragická nehoda. Při srážce náklaďáku s autem na rovném úseku zemřel řidič  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.