Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Předváděcí akce skončila napadením. Opilý muž brutálně napadl prodejce aut

Na poslední předváděcí akci asi jen tak nezapomene třicetiletý zaměstnanec jednoho z autosalonů. Při ukázce nových vozů na Semilsku se projížďky domáhal čtyřicetiletý silně opilý muž. Na žádost, aby odešel ale zareagoval tak, jak nikdo nečekal. Zaměstnance autosalonu brutálně napadl. Následky by asi byly horší, kdyby nezasáhl svědek celého incidentu.

„Muž zaměstnance napadl opakovaně údery pěstí takovou razancí, že mu zlomil nos, urazil mu kus zubu, poranil loket a způsobil mu bolestivé naraženiny na těle. Zejména zlomenina nosu mu nyní působí značné zdravotní problémy a vyřadila ho z obvyklého způsobu života,“ řekla mluvčí policie Ivana Baláková. Nejspíš by útok měl ještě závažnější následky nebýt dvaačtyřicetiletého svědka události, který mu v dalším napadání zabránil.

„Útočník pak na místě odmítl dechovou zkoušku i vyšetření krve ke zjištění hladiny alkoholu v jeho těle. O tom, že alkoholem ovlivněný byl, z přítomných svědků události nikdo nepochyboval,“ dodala mluvčí.

Muž se podle všeho dopustil výtržnictví a ublížení na zdraví. Pro posouzení právní kvalifikace teď bude důležitá lékařská zpráva.

Štítky okres Semily

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Předváděcí akce skončila napadením. Opilý muž brutálně napadl prodejce aut  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.