Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Spediční společnosti se ztratil kurýr z Liberce i s dodávkou. Hledá ho rodina i policie

Nepotkali jste ve středu nebo ve čtvrtek tohoto muže? Jmenuje se Petr Kopřiva a už od včerejší sedmé hodiny večerní po něm pátrá nejen rodina, ale také policisté. Ze svého bydliště v Liberci odjel neznámo kam i se služební dodávkou Volkswagen Crafter v polepech spediční společnosti DPD a již více než 24 hodin nikoho ze svého okolí nekontaktoval. Policie se proto obrací na veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání.

„V případě jakýchkoliv informací se obraťte na linku 158 nebo na kteroukoli součást policie,“ dodal mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Pětačtyřicetiletý muž odjel se služebním vozidlem zásilkové služby neznámo kam. „Uvedl, že byl vyslán na služební cestu do Prahy, avšak prověřováním ze strany policistů bylo zjištěno, že jej zaměstnavatel na žádnou služební cestu nevyslal. Jmenovaný muž by měl mít ve vozidle nedoručené zásilky a u sebe neodevzdanou hotovost z tržeb,“ doplnil mluvčí.

Naposledy měl na sobě firemní oděv zásilkové služby: černé kalhoty, červeno - černá vesta, červené tričko s krátkým rukávem, tmavě modrý rolák.

Petr Kopřiva je vysoký zhruba 185 centimetrů, má šedé rovné vlasy a „kartáčovité“ vousy. Má modré oči a tetování levé ruce. Nosí mimo jiné dioptrické brýle.

Foto Policie ČR

Štítky policie, Liberec, Petr Kopal, DPDgroup, rodina, Volkswagen Crafter, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Spediční společnosti se ztratil kurýr z Liberce i s dodávkou. Hledá ho rodina i policie  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.