Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Natankoval a od benzínky ujel bez placení. Natočila ho bezpečnostní kamera

Třiatřicetiletý muž dostal začátkem února nápad, že natankuje plnou nádrž, ale za benzín nezaplatí. Zřejmě ho nenapadlo, že na pumpách jsou bezpečnostní kamery, policisté tak měli dostatek materiálu k tomu, aby zloděje dopadli. Navíc zjistili, že už byl několikrát trestaný a ještě k tomu bez řidičáku.

Na benzinové čerpací stanici Shell u Turnova pohonné hmoty v hodnotě 1120 korun. „Odcizení benzinu posoudili policisté jako trestný čin i přes poměrně nízkou výši škody proto, že už byl za krádeže v minulosti pravomocně odsouzen,“ řekla mluvčí policie Ivana Baláková.

Muž si usnesení o zahájení trestního stíhání převzal ve vazbě, kde skončil, aby se náhodou nechtěl vyhýbat spravedlnosti.

„Dalšímu přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání čelí z toho důvodu, že mu Krajský soud v Liberci zakázal řídit motorová vozidla až do října letošního roku, což evidentně nedodržel. Nově mu proto hrozí až tři roky odnětí svobody,“ dodala Baláková.

Autoři | Foto Dominik Sovoboda

Štítky Royal Dutch Shell, Turnov, Liberec, bezpečnostní kamera

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Natankoval a od benzínky ujel bez placení. Natočila ho bezpečnostní kamera  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.