Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Policisté pátrají po řidiči, který na parkovišti u Nisy způsobil nehodu a ujel

Liberečtí policisté pátrají po dalším nezodpovědném řidiči, který ujel od dopravní nehody. K ní došlo minulou středu u obchodního centra Nisa. Neznámý řidič tam na parkovišti mezi Nisou a Scontem naboural mezi 10:30 a 15:00 do zaparkovaného Volkswagenu Golf.

„Vozidlo Volkswagen Golf zaparkoval jeho majitel na začátku druhé parkovací řady ve směru od příjezdu z kruhového objezdu.  Na vozidle Volkswagen Golf vznikla předběžná škoda 10 tisíc korun,“ popsala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Dopravní policisté nyní pátrají po viníkovi nehody. „V souvislosti s tím se zároveň obracíme na případné svědky události, kteří si něčeho všimli a mohli by tak přispět k objektivnímu posouzení nehodového děje a dopadení nezodpovědného řidiče,“ dodala mluvčí policie.

Informace je možné policistům sdělit prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo přímo na dopravní inspektorát na čísle 974 466 570 nebo 974 466 251.

Štítky Lužická Nisa, Volkswagen Golf

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté pátrají po řidiči, který na parkovišti u Nisy způsobil nehodu a ujel  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.