Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Oknem domu v Londýnské ulici prohodil popelnici. Prý ho popadl vztek a musel si ulevit

Policisté zadrželi v noci na neděli pětatřicetiletého muže z Liberce. Ten ve chvíli, kdy procházel Londýnskou ulicí, popadl popelnici, která mu stála v cestě a hodil ji do okna v přízemí jednoho z domů. A vysvětlení? Policistům řekl, že ho popadl vztek a musel si ulevit.

„Díky mužovu velkému nečekanému zvratu došlo k poškození dvojité výlohy, čímž majiteli způsobil škodu ve výši sedm tisíc korun,“ popsala mluvčí liberecké policie Vladimíra Šrýtrová.

Toho si všimli svědci, kteří okamžitě zavolali policii. Hlídka pak muže zadržela a vyslechla si i jeho vysvětlení. Když pak policisté zkoumali mužovu minulost, zjistili zajímavé věci.

„Tento zkrat neměl muž poprvé. Již v roce 2016 byl Okresním soudem v Liberci za obdobnou trestnou činnost, tedy výtržnictví odsouzen a soud mu tehdy uložil trest obecně prospěšných prací ve výměře tři sta hodin. Ve stejný rok jej za výtržnictví odsoudil i Okresní soud v Jablonci nad Nisou,“ řekla Šrýtrová.

Policisté tentokrát muži sdělili ve zkráceném přípravném trestním řízení podezření ze spáchání přečinu výtržnictví a poškození cizí věci, za které ho může nyní soud vzhledem k opakování výtržností na veřejnosti poslat až na tři roky do vězení.

Autoři | Foto Dominik Sovoboda

Štítky Liberec, dům, okno, popelnice, Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oknem domu v Londýnské ulici prohodil popelnici. Prý ho popadl vztek a musel si ulevit  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.