Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

VIDEO: Policisté naháněli zfetovaného řidiče, honička skončila nehodou na Jeřmanickém kopci

Není snad týdne, kdy bychom vás neinformovali o honičce, kdy policisté naháněli zfetovaného řidiče nebo kradený automobil. Nejinak tomu bylo ve středu večer, kdy hlídka libereckých policistů chtěla zastavit v Jungmannově ulici projíždějící Audi A3. Běžná kontrola se nakonec změnila v honičku, kdy policisté naháněli zfetovaného šestadvacetiletého řidiče z Jablonecka až na Jeřmanický kopec.

Řidiče se hlídka pokusila zastavit poblíž obchodu Billa na Rybníčku po desáté hodině večerní. "Řidič vozidla však nedbal pokynů policistů a naopak prudce zrychlil a začal před nimi ujíždět ve směru na silnici první třídy ve směru přes liberecký tunel na Prahu,“ dodala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Do pronásledování se kousek od nákupního centra Nisa přidala další dvě policejní auta. „V místech stoupání Jeřmanického kopce se policistům podařilo ujíždějící vozidlo předjet. Na to však řidič Audiny zareagoval prudkým bržděním. Při tomto manévru se vozidlo dostalo do smyku a vjelo do levého jízdního pruhu, kde se přetočilo do protisměru. Následně pravým zadním kolem narazilo do betonové zábrany a následně se převrátilo na střechu a zůstalo stát v konečném postavení na střeše napříč vozovkou,“ dodala mluvčí.

Řidič měl velké štěstí, při nehodě se nezranil a v liberecké nemocnici strávil jen jedinou noc, kdy zůstal na pozorování. Provedený odběr krve také ukázal, proč řidič nehodlal zastavit. Policisté zjistili, že má pozitivní test na drogy a také platný zákaz řízení.

Foto Policie ČR

Štítky kopec, Audi A3, okres Jablonec nad Nisou, Audi, Praha, Krajská nemocnice Liberec, Lužická Nisa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Policisté naháněli zfetovaného řidiče, honička skončila nehodou na Jeřmanickém kopci  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.