Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Pátrání po pohřešovaném seniorovi je u konce, jeho tělo našli policisté u Bílého Potoka

Pátrání po šestadevadesátiletém seniorovi je u konce. Bezvládné tělo pohřešovaného muže našli ve čtvrtek vpodvečer hejničtí policisté v lese nedaleko Bílého Potoka v rámci pátrací akce, která tak skončila po zhruba třiceti hodinách. Příčinu smrti seniora určí až pitva, která je nařízena na dnešek.

„Přivolaný lékař mohl již konstatovat pouze smrt,“ řekla mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Muž odešel ve středu odpoledne z Nového domu v Lázních Libverda. Do pátrací akce bylo zapojeno na více jak pět desítek policistů, hasičů, dále horská služba včetně psovodů, záchranáři se psy a také zaměstnanci tamního městského úřadu včetně starosty.

„Po celý den jsme prováděli prověrky na místech možného výskytu, prohledávali jsme domy, kůlny, koryto potoka v Lázních Libverda, nádraží, zdravotnická zařízení, zkrátka všechna místa, kam by se mohl muž uchýlit,“ dodala mluvčí policie.

Do akce byl oba dny nasazen i vrtulník s termovizí. „Prověřovali jsme veškeré získané poznatky od občanů, včetně poznatků ze sociálních sítí. Pracovali jsme i s verzemi, že muž mohl odcestovat vlakem či autobusem do jiného města, proto jsme vyhodnocovali i kamerové záznamy na nádražích. Zároveň jsme požádali cestou mezinárodních vztahů o spolupráci i polskou policii,“ uzavřela Šrýtrová. Pátrání mělo tentokrát smutný konec.

Štítky potok, policie, Lázně Libverda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pátrání po pohřešovaném seniorovi je u konce, jeho tělo našli policisté u Bílého Potoka  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.