Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Opilec v montérkách zastavil BMW, pak mu málem prokopl dveře

Nepříjemný zážitek má za sebou čtveřice, která jela v pátek večer Českou Lípou. V Liberecké ulici je totiž zastavil opilec, který si před auto znenadání stoupl. Řidič BMW měl co dělat, aby chodce nesrazil, jenže celá nepříjemnost tímto nekončila, ale právě naopak.

„Neznámý muž v mikině a v montérkách si vzápětí lehl na kapotu jeho BMW a v této pozici setrvával, i když se ho řidič opakovaně snažil zbavit troubením,“ popsala mluvčí českolipské policie Ivana Baláková.

Poté, co šofér začal couvat, nechtěný pasažér z kapoty slezl na zem, rozeběhl se a kopl do předních levých dveří vozu. „Vzhledem k tomu, že v něm v tu chvíli seděly tři mladé ženy, které se ho bály, šofér je nejprve odvezl domů a pak se na místo vrátil, aby tuto záležitost dořešil,“ řekla mluvčí.

Jenže to už byl agresor pryč. A zatím se ho nepodařilo najít ani policistům, kteří by s ním rádi mluvili. „Na vozidle BMW totiž zanechal škodu ve výši 50 tisíc korun. Pokud ho dopadnou, bude se zodpovídat z přečinu poškození cizí věci,“ dodala Baláková.

Autoři | Foto Dominik Sovoboda

Štítky BMW, Česká Lípa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilec v montérkách zastavil BMW, pak mu málem prokopl dveře  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.