Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Na přítele zaútočila kuchyňským nožem, jen těsně unikl. V pokojíčku spalo jejich dítě

K hodně vyhrocené situaci došlo v jedné liberecké domácnosti. Šestatřicetiletá žena užívá prášky, na které má důrazně zakázáno pít alkohol, přesto vypila asi litr a půl vína. Když pak přišel domů její o pět let mladší partner, prakticky okamžitě na něj zaútočila kuchyňským nožem.

„Její partner jakmile spatřil lesknoucí se čepel nože, začal před svou partnerkou ustupovat chodbou bytu až ke koupelně. V dalším pohybu mu však zabránila pračka, na kterou narazil,“ popsal mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Prvním útokem žena minula, další se muži podařilo vykrýt rukou obalenou ručníkem. Napotřetí ale žena zasáhla a svého partnera pořezala na předloktí. Nakonec se mu ale podařilo nůž ženě z ruky vypáčit a utéct, i když na cestu ještě dostal dvě rány pěstí do hlavy a venku zavolal policii.

„I přes aktivní odpor se policistům podařilo útočnici rychle zpacifikovat, nasadit jí pouta a poté ji převést na obvodní oddělení. Po ošetření a provedené dechové zkoušce, jejíž výsledek pro značnou opilost ženy nebylo vůbec snadné provést, byla umístěna do policejní cely. Nadýchala téměř dvě promile alkoholu,“ dodal mluvčí.

Celou dobu přitom v dětském pokojíčku spalo dítě obou partnerů. Muž se za ním po ošetření vrátil. „Ženu obvinili ze zločinu těžkého ublížení na zdraví ve stádiu pokusu, za což jí v případě odsouzení, hrozí trest odnětí svobody od tří do deseti let,“ uzavřel Robovský.

Autoři | Foto

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na přítele zaútočila kuchyňským nožem, jen těsně unikl. V pokojíčku spalo jejich dítě  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.