Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Muž a žena bez jízdenek v autobuse číslo 12 napadli pěstmi trojici revizorů

Fyzickým napadením skončila revize jízdenek ve čtvrtek hodinu po poledni v autobuse číslo 12. Zprvu to na žádný problém nevypadalo, jenže pak chtěli revizoři jízdenky po osmadvacetiletém muži a jeho stejně staré přítelkyni. Jenže ti žádné neměli a ani nechtěli ukázat průkaz totožnosti.

Vše ale vyvrcholilo ve chvíli, kdy je revizoři nechtěli nechat vystoupit na jejich zastávce. „To si však dvojice nenechala líbit a společně začali fyzicky napadat údery pěstmi všechny tři revizory,“ popsala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Mladá žena navíc fyzický útok doprovodila výhružkami fyzickou likvidací. A tak na místo musela dorazit policejní hlídka a ta dvojici převezla na stanici.

Případem se teď zabývají kriminalisté. „Ti v těchto dnech zahájili proti dvojici trestní stíhání, kdy muž čelí obvinění z přečinu výtržnictví, za což mu hrozí až dvouletý trest odnětí svobody,“ řekla mluvčí.

Mnohem hůř je na tom mladá žena, která má na krku přečin výtržnictví, vydírání a nebezpečné vyhrožování, za což ji soudce může poslat až na osm let za mříže.

Autoři | Foto Jaroslav Appeltauer

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ivo Kapl

no to je těžké řidičum bych něco dal ale revizorum tak pěstí jsou líné jako vepříci rukama dělat neuměj

Pondělí, 29. května 2017, 16:41Odpovědět

Petr Bedor

Povolte řidičům a revizorům paralyzéry, nebo je za chvíli takovíto zmetci vyhubí, řidiči slouží veřejnosti a pár hajzlů jim znepříjemňuje život, revizoři také chrání platící pasažéry, aby na nich neparazitovali nepoctivci, různí nepřizpůsobiví jedinci žijí na úkor poctivých lidí a ještě je terorizují, chtělo by to na ně tvrdou ruku, dokud je čas !!!!!!!!!

Úterý, 23. května 2017, 14:02Odpovědět

Muž a žena bez jízdenek v autobuse číslo 12 napadli pěstmi trojici revizorů  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.