Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Dvakrát za necelých čtyřiadvacet hodin na záchytce. V obou případech hraje roli bývalá přítelkyně

Pětatřicetiletý muž z Liberce skončil dva večery po sobě na záchytce. Proč? Spouštěčem jeho problémů zřejmě bude jeho bývalá přítelkyně, která v obou případech hraje svou roli. Nejprve ji v pátek nad ránem potkal v jednom z barů s novým přítelem, večer se jí pak vydal hledat domů. Oba tyto příběhy pak skončily nuceným pobytem na protialkoholní stanici.

Vše začalo tím, že navštívil bar v Růžodolské ulici, kde si dal pár piv a také víno. Ještě předtím během dne vypil celou lahev vodky a v odpoledních hodinách krabicové víno. Ve stejném baru se ale také objevila jeho bývalá přítelkyně se svým novým přítelem. Po společné diskuzi a slovní hádce se bývalé přítelkyně začal její nový přítel zastávat a další jeho kamarádi muže vyprovodili ven z baru.

„To muže natolik rozčílilo, že vzal kámen, který ležel na chodníku před barem, a vhodil jej směrem do dveří baru, kde rozbil skleněnou výplň,“ řekla mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Majiteli restaurace tak způsobil škodu za bezmála 3 500 korun. Následně na místo přijela policejní hlídka a muž tak skončil na protialkoholní záchytné stanici Krajské nemocnice Liberec.

Vztahový propletenec ale pokračuje. Muž se totiž ještě před incidentem dal do řeči s jiným mužem, který s jeho expřítelkyní chodil před ním a ten si mu stěžoval, že mu měla vzít peníze.

A tak se pár hodin po propuštění ze záchytky vydal k ženě domů. „Vzhledem k tomu, že byl dům uzamčený, rozbil skleněnou výplň vstupních dveří, neboť se chtěl dovnitř dostat za každou cenu. I zde způsobil škodu za více jak 3 500 korun. Na místo přijela policejní hlídka, a muž tak skončil opět na protialkoholní záchytné stanici,“ popsala mluvčí.

Poté, co vystřízlivěl a byl znovu ze záchytky propuštěn, policisté mu ve zkráceném přípravném trestním řízení sdělili podezření ze spáchání přečinu výtržnictví a dále poškození cizí věci, za což mu nyní hrozí až tříletý trest vězení.

Navíc se ukázalo, že muž nemá problémy jen s alkoholem a svou bývalou přítelkyní, ale i s dveřmi a skleněnými výplněmi. Vyšlo totiž najevo, že už v minulosti nějaké rozbil a dokonce kvůli tomu dosud vykonává veřejně prospěšné práce.

Autoři | Foto Dominik Sovoboda

Štítky záchytka, Liberec, Krajská nemocnice Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hana Hávová

To se nedivím, že od něj odešla. Doufám, že aspoň zaplatil škodu v baru a nocleh na záchytce.

Neděle, 28. května 2017, 17:50Odpovědět

Dvakrát za necelých čtyřiadvacet hodin na záchytce. V obou případech hraje roli bývalá přítelkyně  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.