Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Střet s autem nepřežil motorkář. Policisté hledají svědky tragické nehody

K tragické nehodě došlo v pondělí navečer na silnici z Z Jablonce směrem na Maršovice. Střet s osobním autem tam nepřežil čtyřiačtyřicetiletý motocyklista. Na následky nehody zemřel přímo na místě i přes veškerou snahu záchranářů.

„Záchranáři na místě okamžitě zahájili resuscitaci, která trvala několik desítek minut. Bohužel se pacienta nepodařilo zachránit a lékařka tak musela konstatovat smrt,“ řekl mluvčí krajské záchranné služby Michael Georgiev.

Nehoda se stala v 18 hodin nedaleko motorestu v Maršovicích na oblíbené trase motorkářů. Podle policie jelo audi od centra Jablonce směrem na Železný Brod.  „V mírném stoupání na přímém přehledném úseku začal odbočovat vlevo na místo ležící mimo komunikaci. V tu chvíli byl ovšem již předjížděn řidičem na mototocyklu Honda CBF 1000, který narazil do levého boku odbočujícího vozidla," řekla mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Policisté teď prošetřují okolnosti nehody. „Na základě dosud provedeného šetření bylo zjištěno, že uvedený motocyklista před samotným střetem pravděpodobně předjížděl v daném úseku údajně ve vysoké rychlosti dvě až tři vozidla," dodala mluvčí.

A právě cestující z těchto aut nyní policisté hledají. Jedno mělo být značky Peugeot combi vínové barvy.

Na místě události se také pohyboval větší počet dalších osob.I s těmi by policisté rádi mluvili.

Svědci se mohou přihlásit na lince 158 nebo napsat na mail jn.skpv.podatelna@pcr.cz.

„Žádáme především řidiče výše uvedeného vozidla Peugeot combi vínové barvy a další řidiče motocyklistou údajně předjížděných vozidel, aby se se svým svědectvím k samotnému průběhu této tragické dopravní nehody kriminalistům přihlásili," uzavřela Sochorová

Autoři | Foto Rudolf Kojak

Štítky Jablonec, Audi, Peugeot, Honda, Železný Brod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Střet s autem nepřežil motorkář. Policisté hledají svědky tragické nehody  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.