Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Ve vazbě skončil muž, který týral svou matku. Seniorku ve vzteku přehodil přes křeslo

Až šest týdnů se bude zotavovat z poranění, které jí způsobil její vlastní syn, seniorka z Jablonce nad Nisou. Tu dlouhodobě týral její jednapadesátiletý nejbližší. Vše vyvrcholilo až v situaci, kdy před nedávnem musela vyhledat lékaře. Před tím se žena svěřila své známé a později policii s tím, co každodenně zažívá.

„Obviněný své matce opakovaně vulgárně nadával a fyzicky ji napadal, což se v průběhu doby stupňovalo a stávalo se častějším. Naposledy se tak stalo letos v květnu, kdy matka seděla v křesle a obviněný po ní požadoval, aby mu došla pro cigarety, což ona odmítla,“ řekla mluvčí policie Dagmar Sochorová.

V ten moment ještě seniorka netušila, co bude následovat. Její syn ji přehodil přes křeslo, čímž utrpěla zranění, se kterým se bude léčit minimálně šest týdnů.

„Zraněná žena i přes bolestivé zranění vyhledala lékařské ošetření až po dvou dnech, a to na radu své známé. Seniorka dosud o tom, jak jí její syn ubližuje, nikomu nic neříkala, protože se za jeho jednání styděla. Své známé se svěřila až, když jí syn začal ubližovat více a denně,“ dodala mluvčí policie.

Muže týrajícího svoji matku policisté krátce poté zadrželi a komisař po zahájení trestního stíhání podal podnět na podání návrhu na jeho vzetí do vazby. To soudce Okresního soudu v Jablonci nad Nisou akceptoval a obviněný byl vzat do vazby. Muži teď hrozí za týrání osoby žijící ve společné domácnosti až na osm let za mřížemi.

Foto pixabay.com

Štítky krimi, násilí, Jablonec, policie, křeslo, Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ve vazbě skončil muž, který týral svou matku. Seniorku ve vzteku přehodil přes křeslo  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.