Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Cyklista při střetu s Passatem utrpěl vážné zranění. Řidič z místa nehody ujel

Policie pátrá po řidiči žlutého Passatu combi s polskou poznávací značkou, který po střetu s cyklistou od nehody ujel. Ke střetu došlo v neděli 28. května před pátou odpoledne na silnici III. Třídy v katastru obce Bílý Kostel nad Nisou. Do pátrání se může zapojit i veřejnost.

Passat i cyklista jeli ve směru od Chotyně. „Cyklista následně po střetu spadl vpravo mimo vozovku, kde zůstal ležet. Neznámý řidič, aniž by učinil vhodná opatření, která mu ukládá zákon, z místa nehody ujel,“ popsala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Policii se dosud podařilo zjistit, že šlo o žlutý VW Passat combi žluté barvy s polskou poznávačkou. „V souvislosti s tím se zároveň obracíme na případné svědky události, kteří si něčeho všimli a mohli by tak přispět k objektivnímu posouzení nehodového děje a dopadení nezodpovědného řidiče,“ dodala mluvčí.

Informace je možné policistům sdělit prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo přímo na Dopravní inspektorát policie Liberec na čísla 974 466 578 nebo 974 466 251.

Autoři | Foto Dominik Sovoboda

Štítky Bílý Kostel nad Nisou, nehoda, cyklista, Polsko, policie, Volkswagen Passat, Chotyně, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cyklista při střetu s Passatem utrpěl vážné zranění. Řidič z místa nehody ujel  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.