Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Nedobrzdil a narazil do auta před sebou. Od nehody ujel a hledá ho policie

Svědky dopravní nehody, která se stala ve středu odpoledne, hledají liberečtí policisté. Chybí jim totiž viník incidentu, který ujel. Nehoda se stala v ulici Heyrovského, kdy auta musela rychle brzdit, ale jedno z nich nedobrzdilo a narazilo do Renaultu před sebou.

Kolem půl třetí odpoledne jel poškozený řidič v koloně vozidel ulicí Heyrovského ve směru k ulici Puškinova. Auto před ním náhle zastavilo, načež řidič stihl na tuto situaci zareagovat. Jenže to nezvládl řidič jedoucí za ním a zezadu do jeho vozidla narazil a ujel.

„Řidič vozidla Renault při nehodě utrpěl lehké zranění, na vozidle vznikla předběžná škoda ve výši 20 tisíc korun. Po nehodě poškozené vozidlo odstavil mimo vozovku,“ řekla mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Policie teď hledá neznámého řidiče a také svědky, kteří by jí mohli pomoci. „Obracíme se na případné svědky události, kteří si něčeho všimli a mohli by tak přispět k objektivnímu posouzení nehodového děje a dopadení nezodpovědného řidiče,“ dodala mluvčí.

Informace je možné policistům sdělit prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo přímo na Dopravní inspektorát policie Liberec na čísle 974 466 251.

Autoři | Foto Dominik Sovoboda

Štítky nehoda, Liberec, policie, havárie, Renault

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nedobrzdil a narazil do auta před sebou. Od nehody ujel a hledá ho policie  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.