Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Kolo, sekačka i motokola. V Chrastavě řádí neznámý zloděj

Chrastavu nejspíš okupuje neznámý zloděj, který bere doslova vše, co má nějakou cenu. Jen během pár dní způsobil v šestitisícovém městě na Liberecku škodu přesahující 100 tisíc korun. Chrastavští policisté proto vyzývají případné svědky k tomu, aby je s informacemi, které můžou vést k dopadení zloděje nebo zlodějů, kontaktovali na čísle 735 788 716 nebo na lince 158.

Série krádeží odstartovala začátkem června v Andělohorské ulici, kde zloděj ukradl sekačku Hecht 548SW červené bravy. Její cena se pohybuje mezi pěti a sedmi tisíci korun.

Jen pár dní poté se v nedaleké Pobřežní ulici ztratilo z dílny u domu horské kolo značky Author v hodnotě 19 tisíc korun.

Největší škodu způsobil zloděj minulý pátek mezi devátou a desátou hodinou večerní, když u kostela ukradl dvě sepnutá motokola značky Apache, černé typ Manitou a stříbrné dámské typ Elba E5 v hodnotě bezmála 100 tisíc korun.

Zda se jednalo ve všech třech případech o jednoho a toho samého zloděje, organizovanou skupinu nebo o tři různé nenechavce, není zatím jasné. Policisté i tak vyzývají veřejnost k větší ostražitosti a žádají možné svědky krádeží o pomoc.

Štítky Chrastava, zloděj, polici, kolo, sekačka, Liberecký kraj, Author

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kolo, sekačka i motokola. V Chrastavě řádí neznámý zloděj  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.