Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

VIDEO: Zlodějka brala z truhlíků okrasné květiny, celou dobu ji natáčela kamera

V taškách nenechavců mizí doslova vše. Své by o tom mohli vyprávět podnikatelé z České Lípy, kterým přidělává vrásky na čele neznámá zlodějka. Ta na Škroupově náměstí sklízí to, co nezasela, konkrétně okrasné květiny. Při tom ji zachytila bezpečnostní kamera. Místní strážníci se proto obrací na veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání po této zlodějce.

„Pokud víte, kdo je na záběrech, kontaktujte nás prostřednictvím zprávy, emailu mp@mucl.cz nebo prostřednictvím linky 156,“ vyzývá mluvčí strážníků Eva Vlastníková.

S batohem a několika taškami si zlodějka přišla pro několik levandulí, které ukradla z květináče před místními potravinami. „Osoba přišla ulicí Prokopa Holého, pokračovala před hotel Morris a nakonec odešla ulicí Tržní. Ukázalo se, že se tato osoba pohybovala v místě dva dny po sobě," dodala mluvčí.

První den měla žena na sobě bundu s kapucí. Při druhé „sklizni“ zachytila krádež kamera umístěná na hotelu Morris. Krádeže se pravděpodobně dopustila žena štíhlé postavy. Na snímcích i na záznamu je patrný zvláštní znak na levém lýtku – buď tetování, anebo tejpovací páska. Podle toho by mohl někdo z občanů osobu poznat.

Foto MP Česká Lípa

Štítky Česká Lípa, městská policie, zloděj, květina, Prokop Holý, květiny

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Zlodějka brala z truhlíků okrasné květiny, celou dobu ji natáčela kamera  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.