Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Srážka dvou aut na světelné křižovatce. Oba řidiči tvrdí, že jeli na zelenou

Přímo v pravé poledne v neděli došlo na křižovatce ulici Liberecká a U Nisy v Jablonci nad Nisou k dopravní nehodě, při které se srazila dvě auta. Na tom by ještě nebylo nic zvláštního, jenže oba řidiči svorně tvrdí, že jeli na zelenou. Kde je pravda? Policie hledá svědky nehody.

Při nehodě došlo ke střetu řidiče s vozidlem Škoda Octavia jedoucím po ulici U Nisy a řidiče s vozem VW Passat přijíždějícím po ulici Liberecká v přímém směru jízdy.

„Alkohol byl u obou řidičů vyloučen provedenými dechovými zkouškami, které měly negativní výsledky. Ke zranění osob nedošlo a předběžná výše způsobené škody činí částku 130 tisíc korun,“ řekla mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou, kteří uvedenou dopravní nehodu šetří, žádají případné svědky celé události, aby se přihlásili na 974 474 254 nebo na bezplatné lince 158. „Občané mohou policisty kontaktovat také písemně prostřednictvím e-mailu jn.di.podatelna@pcr.cz. Policisté přivítají především jakékoliv informace k samotnému průběhu dopravní nehody,“ dodala mluvčí.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky dopravní nehoda, Lužická Nisa, Jablonec nad Nisou, Volkswagen Passat, Škoda Octavia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Srážka dvou aut na světelné křižovatce. Oba řidiči tvrdí, že jeli na zelenou  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.