Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Známý bezdomovec skončil opět na záchytce. Ležel na silnici a nehýbal se, naměřili mu čtyři promile

Hned dvakrát vyjížděli ve čtvrtek českolipští městští strážníci k opilému bezdomovci. Nejprve dostali echo, že v Hálkově ulici leží na silnici muž a nehýbe se. To ale ještě odešel po svých. O chvíli později už ho ale vezli na záchytku do Liberce, kde je ostatně už dost známý.

Strážnici ho sem přivezli už mnohokrát, o čemž jsme také psali zde. Tentokrát s ním problémy začaly už odpoledne, kdy na městskou policii někdo zavolal, že na silnici v Hlávkově ulici leží muž a nehýbe se. „Strážníci mu pomohli na nohy a pak se ho ujal další kumpán,“ řekla mluvčí českolipské policie Eva Vlastníková.

O dvě a půl hodiny pro něj ale strážníci jeli znovu. Tentokrát ležel u kontejnerů na tříděný odpad. „Dechové zkoušce se nebránil, dokonce jí byl schopný, a alkotester mu naměřil 4,01 promile alkoholu v dechu,“ podotkla mluvčí.

Jenže teď už nemohl ani chodit, ani mluvit, a tak jej strážníci převezli napřed do nemocnice na prohlídku a pak do záchytné stanice krajské nemocnice v Liberci.

Problém s opilci tím ale neskončil. „Do okna jednoho z domů na Smetanově nábřeží házela žena své boty. Byla opilá a neměla u sebe doklady totožnosti. Strážníci nejprve zjistili její totožnost a pak převezli do záchytné stanice v Liberci. Žena odmítla dechovou zkoušku,“ uzavřela mluvčí.

Autoři | Foto MP Česká Lípa

Štítky Česká Lípa, záchytka, Městská policie, silnice, Strážnice, Liberec, Krajská nemocnice Liberec, bezdomovec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Známý bezdomovec skončil opět na záchytce. Ležel na silnici a nehýbal se, naměřili mu čtyři promile  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.