Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Mladík měl strávit ve vězení čtvrt roku. Skrýval se, napadl policistu a teď mu hrozí čtyři roky za mřížemi

Vyhýbal se tříměsíčnímu odnětí svobody, teď mu hrozí, že skončí za mřížemi na čtyři roky. Řeč je o pětadvacetiletém mladíkovi ze Semilska. Teď ale sklapla past a policisté hledaného muže zadrželi. Zatčení se vyhýbal od 10. ledna, kdy měl nastoupit do vězení, až do uplynulého úterý. Ten den ho policisté zadrželi u jeho rodičů.

„Na výzvy policistů vůbec nereagoval a kromě toho, že se všem pokynům aktivně bránil, tak také úmyslně napadl jednoho z policistů úderem pěstí do obličeje. Ten pak musel vyhledat odborné lékařské ošetření,“ řekla mluvčí policie Ivana Baláková.

Policisté nejprve chování agresivního mladíka zadokumentovali a následující den ho eskortovali do věznice. „Zde teď může strávit namísto původních tří měsíců až čtyři roky, a to za přečin násilí proti úřední osobě. Za nenastoupení do věznice v řádném termínu ho také nemine trestní stíhání pro přečin maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání,“ uzavřela mluvčí.

Foto pixabay.com

Štítky vězení, soud, Semilsko, policie, okres Semily, věznice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladík měl strávit ve vězení čtvrt roku. Skrýval se, napadl policistu a teď mu hrozí čtyři roky za mřížemi  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.