Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Mladík napadal na náměstí v Ruprechticích svou bývalou přítelkyni. Zakročit musela policie

Plné ruce práce měli v pátek večer liberečtí policisté. Ty na náměstí Míru v Ruprechticích přivolal kolemjdoucí, který se stal svědkem konfliktu mezi sedmadvacetiletým mužem a o pět mladší ženou. Agresor ženě nejdříve roztrhal tričko, poté ji držel pod krkem. Celý incident musela ukončit až přivolaná hlídka.

Napadená žena je bývalou partnerkou agresora, ten však nejspíš neunesl rozchod s ní. Její „ex“ jí nyní vyhrožuje, že mu za jejich rozchod „zaplatí“ ona i celá její rodina. „V pátek se s ním sešla jenom proto, aby se s ním domluvila na nějakém smírném řešení napjaté situace,“ řekla mluvčí policie Ivana Baláková.

Agresor se brzy přestal kontrolovat a začal své bývalé přítelkyni nejenom nadávat, ale na ulici s ní také cloumal, roztrhal na ní tričko a držel jí pod krkem. „Zakročit museli policisté, kteří mu již ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření ze spáchání přečinu výtržnictví,“ uzavřela Baláková.

Foto pixabay.com

Štítky Liberec, Ruprechtice, napadení, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladík napadal na náměstí v Ruprechticích svou bývalou přítelkyni. Zakročit musela policie  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.