Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Neznámý vandal se vyřádil na zaparkovaném BMW ve Vratislavicích. Škoda je 100 tisíc korun

Stotisícovou škodu způsobil v úterý neznámý vandal na zaparkovaném BMW ve Vratislavicích. Když majitel přišel v odpoledních hodinách ke svému autu, nestačil se divit. Kdosi se mu do něj vloupal a celý interiér potřísnil neznámou kapalinou. Vandal chtěl majiteli nejspíš jen uškodit, z automobilu totiž nic nezmizelo.

„Muž své vozidlo zaparkoval před domem v ulici Jizerská. V ranních hodinách bylo ještě v pořádku. Poté odjel jiným vozidlem do zaměstnání a krátce před druhou hodinou mu volal kamarád, že má u vozidla BMW pootevřené dveře,“ popsala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Majitel tak hned přijel a na místě zjistil, že se mu kdosi dobýval do jeho BMW. „Na dveřích řidiče byl poškozený zámek a na sloupku dveří byla nastříkaná neznámá kapalina. Když však nahlédl do interiéru vozidla, nestačil se divit. Celý vnitřek auta byla potřísněn stejnou neznámou kapalinou,“ dodala mluvčí.

Přesto, že se z auta nic neztratilo, škoda se pohybuje kolem 100 tisíc korun.

Šlo o mstu nebo si vandal automobil náhodně vytipoval? To musí zjistit policisté, kteří se případem zabývají. „Kriminalisté budou vyhodnocovat zajištěné stopy a budou zejména zjišťovat o jakou látku, kterou byl interiér vozidla potřísněn, se jedná. V případě, že se policistům podaří objasnit, kdo za poškozením vozidla stojí, hrozí mu jednoletý trest odnětí svobody,“ uzavřela Šrýtrová.

Foto Dominik Svoboda

Štítky Vratislavice, Liberec, policie, vadla, BMW, Liberec XXX-Vratislavice nad Nisou, interiér

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neznámý vandal se vyřádil na zaparkovaném BMW ve Vratislavicích. Škoda je 100 tisíc korun  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.