Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Otec napadl svého desetiletého syna pěstmi a kopanci. Důvodem bylo neumyté nádobí

Až pět let ve vězení hrozí třiatřicetiletému muži za to, že pěstmi a kopanci napadl svého desetiletého syna. Agresor napadení nepopírá, důvodem mělo být podle jeho výpovědi do policejního protokolu to, že jeho syn neumyl nádobí. To, že doma není něco v pořádku, odhalili učitelé desetiletého chlapce, kteří si všimli četných podlitin.

„Modřin a podlitin na chlapcově těle si naštěstí všimli učitelé ve škole, kteří si s chlapcem nejprve pohovořili a potom na znepokojivou situaci v rodině upozornili policisty,“ shrnula mluvčí policie Ivana Baláková.

Muž, který je nyní podezřelý z týrání syna, brutální výchovné metody obhajuje tím, že jsou s chlapcem jen neustálé problémy, a že mu chybí respekt k dospělým. Celý incident se snažil bagatelizovat. „Lékařka hocha po napadení prohlédla a konstatovala, že utrpěl zhmožděniny a četné hematomy,“ doplnila mluvčí.

K incidentu, který chlapec neodnesl naštěstí žádným vážným poraněním, došlo na konci června, kdy se jeho otec vrátil s chlapcovou nevlastní matkou domů v silně podroušeném stavu domů. Muže i jeho partnerku natolik rozčílilo to, že není umyté nádobí, že chlapce napadl pěstmi a kopanci. „Na to, že není umyté nádobí, si měla stěžovat i chlapcova nevlastní matka. Z uvedeného důvodu ho otec opakovaně udeřil pěstí do zad a hlavy, a když upadnul na zem, tak do něj ještě několikrát kopl. Pak musel chlapec umýt nádobí a jít spát bez večeře,“ doplnila Baláková.

Případem se teď zabývají českolipští policisté, kteří muže podezřívají z týrání syna. Za to agresivnímu otci hrozí až pět let za mřížemi.

Foto

Štítky Česká Lípa, napadení, policie, nádobí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Otec napadl svého desetiletého syna pěstmi a kopanci. Důvodem bylo neumyté nádobí  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.