Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Další tragický střet auta s traktorem. Dvaatřicetiletý řidič zahynul při nehodě u Jablonného

Dvaatřicetiletý řidič osobního vozu subaru zemřel dnes u Jablonného v Podještědí na Liberecku při střetu s traktorem. Jeho spolujezdec utrpěl středně těžké zranění. Vrtulníkem byl transportován na traumacentrum liberecké nemocnice, řekl dnes krajský mluvčí záchranné služby Michael Georgiev. Má zranění po celém těle, dodal.

Nehoda se stala ve vesnici Postřelná krátce před 13:00. "Osobní auto narazilo zezadu do traktorového vleku, který jel ve stejném směru," uvedla krajská mluvčí policie Vlasta Suchánková. Řidič následkům zranění na místě podlehl. Okolnosti nehody, která se stala na silnici 270, policie nadále prošetřuje.

V červenci jde o druhou smrtelnou nehodu v Libereckém kraji. Minulý týden v pátek zemřel u Semil dvaapadesátiletý muž, který při vyjížďce na koloběžce zřejmě narazil do sloupu.

Autoři | Foto Hasiči Jablonné v Podještědí

Štítky Jablonné v Podještědí, nehoda, úraz, Liberecký kraj, Subaru, Krajská nemocnice Liberec, Postřelná, Semily, traktor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další tragický střet auta s traktorem. Dvaatřicetiletý řidič zahynul při nehodě u Jablonného  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.