Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Bytaři mají žně. Policisté vyšetřují další dvě vloupání do bytů v Turnově

Policisté na Turnovsku vyšetřují vloupání do dvou bytů. Celková hodnota odcizených věcí je odhadem vyčíslena na 40 tisíc korun. Policie nyní pátrá po pachatelově totožnosti.

V pondělí se vloupal do dvou bytů panelového domu v ulici  Granátová v Turnově zatím neznámý zloděj. Pachatel nejprve vypáčil dveře prvního bytu a poté, co pronikl dovnitř, se dal do zběsilého prohledávání zásuvek a skříní. Zloděj vyházel veškerý obsah skříní a zásuvek na podlahu, ale jelikož nenašel to, co hledal, opustil první byt, kde po sobě zanechal ohromný nepořádek, a poté se násilím dostal do dalšího bytu.

PSALI JSME: Jak zabezpečit byt či dům před odjezdem na dovolenou

Druhý byt, kde zloděj řádil, se nachází na stejném patře. I zde po sobě zloděj zanechal nepříjemnou spoušť, když se snažil najít cokoli cenného, co by se dalo ukrást a později dobře zpeněžit. Naneštěstí v tomto bytě byl zloděj o dost úspěšnější než v bytě prvním. Ve druhém bytě se mu totiž podařilo najít a následně odcizit zlaté a stříbrné šperky za nejméně 40 tisíc korun. „Přesná hodnota zcizených šperků bude ještě majitelkou upřesněna,“ uzavřela mluvčí policie Ivana Baláková.

Autoři

Štítky Turnov, policie, zloděj, vloupání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bytaři mají žně. Policisté vyšetřují další dvě vloupání do bytů v Turnově  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.