Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

VÝZVA POLICIE: Řidič Opelu srazil cyklistu a z místa nehody utekl, nehodu zachytila kamera

Policisté žádají opět o pomoc při pátrání po dalším nezodpovědném řidiči. Ten v neděli před tři čtvrtě na šest večer srazil Opelem Corsa cyklistu ve Sportovní ulici v Hodkovicích nad Mohelkou. Řidič se po nehodě zachoval nepochopitelně. Sraženého cyklistu nechal ležet na zemi a z místa nehody utekl směrem do centra Hodkovic. K jeho smůle ho ale zachytila kamera.

K nehodě došlo poblíž skladu společnosti Monroe. „Po střetu s cyklistou pokračovalo vozidlo Opel Corsa dále smykem ve směru jízdy, kdy se zastavilo o pařez v hliněné stráni vedle komunikace. Po zastavení vozidla řidič vystoupil a běžel se podívat na místo, na němž zůstal ležet zraněný cyklista, bezprostředně poté utekl z místa dopravní nehody směrem do centra Hodkovic,“ dodal mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Řidiče teď hledají policisté. Podle všeho šlo o muže vysokého zhruba 180 centimetrů, tmavě hnědých vlasů, oblečený v bílém tričku s krátkým rukávem, v bermudách se vzorem světle červené nebo růžové případně oranžové barvy.

Kdokoliv, kdo může policistům pomoci odhalit onoho řidiče, může kontaktovat policisty na lince 158 nebo telefonním čísle 974 466 570.

Foto Policie ČR

Štítky Hodkovice nad Mohelkou, nehoda, cyklista, pátrání, výzva, Opel Corsa, havárie, Opel, videokamera, Monroe County

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VÝZVA POLICIE: Řidič Opelu srazil cyklistu a z místa nehody utekl, nehodu zachytila kamera  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.