Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Zloděj prchal se sedmi konzervami rybiček. Při úniku před ostrahou se zřítil do šestimetrové hloubky

Několika zlomeninami skončila obyčejná krádež několika konzerv s rybičkami. V jedné z prodejen potravin v centru Liberce je v úterý v podvečer chtěl ukrást čtyřiadvacetiletý recidivista. Jenže při útěku prchal přes rekonstruovanou část objektu a propadl se do téměř šestimetrové hloubky.

Ostraha si mladíka všimla na kamerách prakticky okamžitě. „V hnědé bundě, s kšiltovkou naraženou hluboko do čela a s černým batohem na zádech, na sebe recidivista upoutal pozornost svým chováním,“ řekl mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Do bundy si zloděj nacpal konzervy a odcházel. Už za pokladnami ho ale pracovník ostrahy zastavil. A tak se dal mladík na útěk. Tady měl poněkud smůlu, protože se vydal přes rekonstruovanou část budovy.

„Jaké to bylo pro pracovníka prodejny děsivé zjištění, když viděl mladíka s plechovkami rybiček, kterak se zamotal do plachty a volným pádem zmizel do prostor staveniště v hloubce necelých šesti metrů pod ním,“ popsal mluvčí.

K bezmocnému zloději se okamžitě seběhli dělníci, kteří nešťastníkovi zavolali sanitku. Ten svůj útěk odnesl několika zlomeninami.

A i když se konzervy vrátily do obchodu, recidivista má problém. „Policisté zahájilí úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže, za což pachateli v případě odsouzení, může být uložen trest odnětí svobody na šest měsíců až tři léta,“ uzavřel Robovský.

Autoři | Foto

Štítky Zloděj, Policie, Liberec, konzerva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj prchal se sedmi konzervami rybiček. Při úniku před ostrahou se zřítil do šestimetrové hloubky  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.