Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Nešlo o náhodu, chtěl mě zabít, říká žena sražená na cyklostezce v Tanvaldu

Je to týden, co jsme vás informovali o kuriózní události, ke které došlo na cyklostezce v ulici U Školky v Tanvaldu. Popraly se tam dvě ženy. To by ještě možná bylo pochopitelné, jenže rvačku ukončil příjezd auta, které do jedné žen narazilo. Podle policie mělo být špatně zajištěné. Sražená žena si stojí za tím, že šlo o promyšlený útok manžela druhé aktérky konfliktu.

Konfliktem, který mohl skončit smrtí, skončil vleklý sport mezi známými. Čtyřiatřicetiletý muž jel s osmadvacetiletou spolujezdkyní Tanvaldem, když na cyklostezce viděl osmatřicetiletou Petru Pulovou, se kterou měl nejprve telefonický konflikt. „Už po telefonu mi vyhrožoval,“ řekla redakci napadená žena.

Vyřizování účtů přišlo záhy. Z auta měla vyběhnout jeho partnerka, která se hned pustila do druhé ženy. „Po chvíli jsem ucítila hroznou bolest, kdy mě auto srazilo a já jsem zůstala pod ním,“ dodala Pulová. Ta si je podle svých slov stoprocentně jistá, že v moment, kdy ji auto srazilo, v něm seděl čtyřiatřicetiletý řidič. S verzí, že mu mělo nezabrzděné auto bez řidiče ujet, jak uvedl viník policii, nesouhlasí. „Lidi chtěli auto nadzvednou a odtlačit, ale to nešlo. Poté popojel dopředu a až potom ze mě couvl,“ doplnila Pulová.

Zraněná žena s několikanásobnou zlomeninou pánve a pohmožděninami na celém těle zůstala ležet na zemi. „Hned poté, co auto sjelo, dostala jsem ještě pěstí do obličeje od jeho ženy,“ uzavřela.

Řidič auta si zadělal na pořádný problém „Nerespektování dopravního značení řidičem osobního automobilu, bude řešeno v souběhu s trestným činem těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti, za což pachateli v případě odsouzení může hrozit trest odnětí svobody až na jeden rok,“ vysvětlil mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Na řidiče už podala poraněná žena trestní oznámení pro těžké ublížení na zdraví. Případ zůstává v šetření policie, která bude muset určit, na čí straně je pravda.

Foto Dominik Svoboda

Štítky Tanvald, nehoda, policie, cyklostezka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nešlo o náhodu, chtěl mě zabít, říká žena sražená na cyklostezce v Tanvaldu  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.