Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Opilý Slovák řádil na parkovišti u Nisy. Rozbil vchodové dveře a poničil zaparkovaná auta

Šedesátitisícovou škodu napáchal v noci z pondělí na úterý čtyřicetiletý Slovák u obchodního centra Nisa v Liberci. Po vlivem alkoholu, kterého vypil čtyři litry, se rozhodl ničit vše, co mu přišlo pod ruku. Během pár minut tak rozbil vstupní dveře a poškodil několik zaparkovaných aut. A důvod? Neshody s manželkou.

„Po vystřízlivění mu kriminalisté sdělili obvinění ze spáchání přečinů poškození cizí věci a výtržnictví, za což muži v případě odsouzení může hrozit trest odnětí svobody až na dvě léta,“ shrnul mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Řádění opilého muže utnula ostraha obchodního centra, které přivolala policii. Muž bez bot sedící na betonovém podstavci nejprve dělal, jakoby o ničem nevěděl. Konfrontován s kamerovými záznamy, na nichž bylo dopodrobna zaznamenáno jeho řádění. „Nejprve rozbil posuvné skleněné dveře, od kterých se přesunul na odstavnou plochu parkoviště. Zde si vybral osobní vozidlo Seat, u kterého ulámal stěrače a venkovní zpětná zrcátka a rozbil zadní okno pátých dveří. Řádění neměl zřejmě dost, a tak jeho pozornost zaujalo další zaparkované vozidlo. Tentokráte Ford, u nějž rozbil okno dveří. Nedaleko stojící Mercedes a jeho světlomety neodolaly výtržníkovi také,“ uzavřel mluvčí.

Škoda je předběžně vyčíslena na 60 tisíc korun. Důvodem jeho řádění mělo být alkoholové opojení a rozepře s manželkou.

Foto Policie ČR

Štítky Liberec, OC Nisa, vandal, policie, Lužická Nisa, SEAT, Mercedes-Benz, Ford Motor Company

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý Slovák řádil na parkovišti u Nisy. Rozbil vchodové dveře a poničil zaparkovaná auta  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.