Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Naboural do boku auta a ujel, teď ho hledají policisté

Jablonečtí policisté pátrají po řidiči, který tento týden v úterý způsobil dopravní nehodu na křižovatce ulic Vodní a U Nisy v Jablonci nad Nisou. Patnáct minut po deváté hodině večerní tam kdosi naboural do projíždějícího Renaultu Laguna. Z místa ale nezodpovědný viník nehody ujel.

„Dosud nezjištěný řidič jel s vozidlem po hlavní ulici U Nisy ve směru od ulice Liberecká, kde při průjezdu křižovatky najel do protisměru a narazil do levého boku vozidla Renault Laguna, jehož řidič s ním jel ulicí Vodní ve směru od ulice Skřivánčí,“ shrnula mluvčí policie Dagmar Sochorová a dodala: „Neznámý řidič z místa nehody odjel, aniž by splnil povinnosti, které mu v takové situaci ukládá zákon.“

Alkohol byl u řidiče Renaultu vyloučen dechovou zkouškou, která měla negativní výsledek. Nehoda se naštěstí obešla bez zranění, škoda se ale pohybuje kolem 30 tisíc korun.

Policisté se teď obrací na veřejnost s žádostí i pomoc při pátrání po viníkovi. Svědci, kteří v ten moment mohli projíždět místem, kde k nehodě došlo, se můžou hlásit na tísňové lince 158.

Foto Policie ČR

Štítky Jablonec nad Nisou, nehoda, policie, Lužická Nisa, Renault Laguna, Renault

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Naboural do boku auta a ujel, teď ho hledají policisté  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.