Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Mladík se nepohodl s přítelkyní. Zdemoloval jí byt a vykopl i vchodové dveře

Hned dvakrát v jeden den vyjížděli policisté do jedné z obcí nedaleko Českého Dubu. Důvod? Devatenáctiletý mladík měl zřejmě hodně špatný den a po hádce s přítelkyní ji nejprve zdemoloval vybavení bytu a zmizel. Když se pak znovu vrátil, ještě vykopl vchodové dveře.

Všechno začalo tím, že mladá žena chtěla jít ke své sestře, jenže mladík chtěl, aby doma uklízela. Jenže to odmítla, a tak začal řádit – tesařským kladívkem rozbíjel vybavení bytu od plazmové televize až po Xbox.

Jenže než na místo dorazila policejní hlídka, muž zmizel. „Policisté ženu poučili, aby je v případě, že se její drahá polovička vrátí a bude dělat znovu problémy, okamžitě zavolala,“ řekla policejní mluvčí Vladimíra Šrýtrová.

A to se i zanedlouho opravdu stalo a mladík se dožadoval, aby šla žena domů. Jenže znovu odmítla, a tak vykopl vstupní dveře. Tentokrát už ale byli policisté úspěšnější a zadrželi ho přímo na místě.

Muž jim přislíbil, že už nebude dělat problémy. „Žena zbytek noci strávila u své setry a její druh tak mohl zůstat s jejím souhlasem v jejím bytě. Když se druhého dne do bytu vrátila, mladík již nedělal žádné problémy a pak byt opustil,“ dodala mluvčí.

Podle ní to ale pouhou domluvou neskončilo. „V těchto dnech mu českodubští policisté sdělili ve zkráceném přípravném trestním řízení podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci, za který jej může soud poslat až na rok do vězení,“ uzavřela Šrýtrová.

Poškozením vybavení bytu způsobil škodu za více jak 9 tisíc korun.

Autoři | Foto

Štítky Policie, Český Dub, domácí násilí, Xbox

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladík se nepohodl s přítelkyní. Zdemoloval jí byt a vykopl i vchodové dveře  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.