Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Vandal poškodil auto. Na přední kapotu vyryl znak pro dámské přirození

Když přišel v sobotu ke svému autu, nestačil se divit. Audi A6 majitele v Charbinské ulici bylo celé poškrábané a poničené. A jako třešnička byl na přední kapotě vyrytý znak pro dámské přirození. Zda šlo o pomstu, nebo jen náhodný čin, zjišťuje policie.

„Na bocích vozidla vyryl nepravidelné vlnovky, ohnul rohy předních nárazníků ven od kapoty a dále vmáčkl oba přední světlomety do karoserie vozidla,“ popsala policejní mluvčí Vladimíra Šrýtrová vandalovo řádění.

Majiteli auta tak vznikla škoda 80 tisíc korun.

O víkendu to navíc nebyl jediný případ vandalismu. Ten druhý řešili policisté v neděli v Jáchymovské ulici. „Neznámý pachatel před domem poškodil zaparkované vozidlo Mercedes, u kterého ulomil zpětné zrcátko a jiného vozidla tovární značky Opel si dále odnesl přední i zadní registrační značku. Zde vznikla škoda na vozidlech ve výši 15 tisíc korun,“ dodala mluvčí.

Podle ní už policisté zahájili šetření k přečinu poškození cizí věci a po pachateli či pachatelích nyní pátrají. „Během šetření budou také zjišťovat, zda za poškozením vozidel, zejména v prvním případě, nestojí nějaká osobní msta. Podaří-li se policistům objasnit, kdo za poškozením vozidel stojí, hrozí pachateli u obou případů jednoletý trest odnětí svobody,“ uzavřela Šrýtrová.

Autoři | Foto

Štítky Vandal, Liberec, Audi A6, Mercedes-Benz, Opel

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vandal poškodil auto. Na přední kapotu vyryl znak pro dámské přirození  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.