Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Opilý muž střílel z plynové pistole. Na mladíka ji namířil se slovy „kam ji chceš“

O velký rozruch se postaral týden před začátkem prázdnin pětadvacetiletý muž. Ten 24. června začal v pěší zóně v ulici U Školky střílet do vzduchu z plynové pistole. Tu navíc za chvíli namířil na nedaleko sedícího mladíka. Nyní je podezřelý ze spáchání trestných činů výtržnictví a nebezpečné vyhrožování a může jít do vězení na tři roky.

Bylo asi půl osmé, když se z centra Tanvaldu ozvala střelba. Na svědomí ji měl muž, který před tím přebral alkoholu. Policisté mu po tom, co ho zadrželi, naměřili 2,42 promile.

V nejhorším ale na incident vzpomíná parta čtyř mladíků, která se k řádění opilce nachomýtla. Poté, co několikrát vystřelil do vzduchu, přišel k nim a na jednoho z nich pistoli namířil. „Kam ji chceš,“ řekl jen a a dal mu facku.

Nakonec ale vše dopadlo bez následků. Ty si ponese jen agresor. „Za spáchání trestných činů výtržnictví a nebezpečné vyhrožování mu hrozí až tři roky vězení,“ dodala mluvčí policie Dagmar Sochorová, podle které tanvaldští policisté v tomto týdnu muži sdělili podezření z uvedených činů.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Tanvald, plynová pistole, střelba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý muž střílel z plynové pistole. Na mladíka ji namířil se slovy „kam ji chceš“  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.