Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Na singltreku řádila dvojice neznámých zlodějů. Bikeři přišli o kola za téměř 140 tisíc korun

Drzost některých zlodějů je neuvěřitelná. Své by o tom mohli vyprávět dva cyklisté, kteří se v sobotu 2. záři vydali na singltrek do Nového Města pod Smrkem. U budovy singlterku v Plovárenské ulici jim dvojice neznámých zlodějů ukradla odstavená kola. Ke krádeži bicyklů v hodnotě téměř 140 tisíc jim stačilo zhruba 30 minut.

Majitelé obě horská kola odstavili po vyjížďce u budovy centra singltreku. „Jedno z horských kol bylo zajištěno lankovým zámkem a druhé bylo odstaveno tak, aby stále bylo v dohledu majitele. Kola se však nešťastným majitelům uhlídat nepodařilo. Během půl hodiny byla obě pryč,“ dodal mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Po zjištění, že kola nejsou na svém místě, byla okamžitě přivolána policejní hlídka. „Policisté v místě a okolí krádeže provedli kontroly a šetření, přičemž zjistili popis dvou mužů, kteří se v inkriminované době na místě krádeže pohybovali,“ dodal Robovský.

Podle svědectví by se mělo jednat o dva muže ve věku kolem třiceti let, středních postav, výšky kolem 180 centimetrů a světlé pleti. Oba muži měli mezi sebou komunikovat polsky. Na sobě měli mít teplákové soupravy.

Policisté se proto obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po dvojici zlodějů. V jejich rukou skončila kola Merida TFS 300 s bílo zelenými nápisy a Author AG LAB s červenými doplňky, která vidíte na fotografii. Kdokoliv, kdo může policistům pomoci svým svědectvím, se může obrátit na bezplatnou linku 158. Zlodějům hrozí v případě dopadení až pět let za mřížemi.

Foto Policie ČR

Štítky Nové Město pod Smrkem, singltrek, zloděj, krádež, kolo, Author

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na singltreku řádila dvojice neznámých zlodějů. Bikeři přišli o kola za téměř 140 tisíc korun  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.