Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Další případ těžko pochopitelného vandalství. V Tanvaldu kdosi poničil sedmnáct hrobů

Nad chováním tohohle vandala zůstává rozum stát. Kdosi během uplynulého víkendu poničil celkem 17 hrobů ve Hřbitovní ulici v Tanvaldu. Škoda, kterou vandal způsobil, bude obrovská. Policisté se proto obrací na veřejnost se žádostí pomoc při pátrání po neznámém vandalovi.

„Pachatel povalil nebo rozbil náhrobní kameny, stojany na vázy a kamenné či nerezové lampičky. Celý případ od včera šetří policisté z Obvodního oddělení v Tanvaldu, kteří již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů výtržnictví a poškození cizí věci, za jejichž spáchání hrozí pachatel trest odnětí svobody od jednoho roku až do šesti let,“ dodala mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Policisté teď spoléhají také na to, že řádění neznámého vandala mohl kdosi vidět. Hroby měl poškodit mezi sobotní desátou hodinou dopolední a nedělní třetí hodinou odpolední. „Své poznatky můžete policistům sdělit osobně na kterékoliv služebně, telefonicky na bezplatné lince 158 nebo zavolat přímo na oddělení do Tanvaldu telefonním čísle 735 788 647. Dále lze tanvaldské policisty kontaktovat i písemně prostřednictvím e-mailu: jan.hlubucek@pcr.cz,“ dodala Sochorová.

Foto Policie ČR

Štítky Tanvald

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další případ těžko pochopitelného vandalství. V Tanvaldu kdosi poničil sedmnáct hrobů  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.