Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Večírek se podle všeho vyvedl. Opilý muž se probudil na toaletě v zamčené pivnici, volal strážníky

Představte si, že se po alkoholovém dýchánku proberete na toaletě pro vás neznámé pivnice a ani netušíte, kde jste. Tak přesně takovou situaci před nedávnem zažil muž, který si na pomoc musel zavolat až jablonecké městské strážníky.

Muž volal stážníkům po půlnoci s těžko uvěřitelným příběhem. Řekl jim, že je zavřený v restauraci a spustil alarm. Zároveň přiznal, že se opil a neví, kde je. Myslel si, že je v Kokoníně. Strážníkovi se ještě po telefonu podařilo několika dotazy zjistil, že dotyčný není v Kokoníně, ale v penzionu ve Mšeně a vyslal na místo hlídku.

Přivolaným strážníkům se podařilo najít majitele restaurace a přivezli ho na místo, aby objekt otevřel. Opilý muž se mezitím přesunul k baru, kde tvrdě usnul. Po odemčení a identifikaci pronesl jen: „To mi nebudete věřit, ale usnul jsem na záchodě.“ Majitel pivnice si restauraci zkontroloval, zamkl a zakódoval.

Foto město Jablonec nad Nisou

Štítky Jablonec nad Nisou, městská policie, strážník, opilec, alkohol, hospoda, pivnice, Kokonín, Mšeno, toaleta, restaurace

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Večírek se podle všeho vyvedl. Opilý muž se probudil na toaletě v zamčené pivnici, volal strážníky  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.