Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Chtěla odejít v kradeném oblečení. Upozornil na ni bezpečnostní rám

Rovnou ve dvou obchodech v centru Forum v Liberci kradla ve středu čtyřiadvacetiletá žena z Liberce. Ta přitom normálně chodí do práce, ale zkrátka se rozhodla, že tentokrát platit nebude. Nejprve tak kradla v hypermarketu kosmetiku a pak se vydala do obchodu s oblečením.

V hypermarketu vzala řasenku a make-up v hodnotě za více jak 500 korun, které si ukryla do tašky a prošla s ním přes pokladny bez zaplacení. Jenže všechno zaznamenaly bezpečnostní kamery.

Pak se vydala do obchodu s oblečením, kde si vybrala nové oblečení, do kterého se v kabince převlékla. „Další nové vystavené oblečení si z věšáků a stojanů dala do tašky. Žena se rozhodla, že potřebuje na sebe nějaké nové věci, a tak v její tašce skončily mikiny, ponožky, a dále také spodní prádlo, šála, čelenka, tepláky, trička, boty a také bižuterie. Na hlavu si dala čepici, kterou vzala z regálu. S taškou plnou věcí za více jak 8 500 korun se vydala bez placení z prodejny ven,“ řekla mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Už v tu chvíli ji ale sledovaly pracovnice obchodu a navíc při jejím odchodu na kradené zboží upozornily i bezpečnostní rámy. „Ženu zadržela ostraha prodejny a na místo byla přivolána policejní hlídka. Žena tak nakonec místo nákupu "zadarmo" skončila na policejní služebně,“ dodala mluvčí.

Podle ní ji policisté ve zkráceném přípravném trestním řízení sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže, za který ji nyní hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.

Autoři | Foto OC Forum

Štítky OC Forum, krádež, Liberec, oblečení, obchod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chtěla odejít v kradeném oblečení. Upozornil na ni bezpečnostní rám  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.