Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Vážná nehoda u Lučan. Při čelní srážce dvou aut se zranilo šest lidí

Na hlavním tahu silnice číslo 14 z Jablonce ve směru na Tanvald došlo v pátek po obědě k vážné nehodě. V zatáčkách mezi Lučany a Jabloncem vjel řidič BMW do protisměru, kde se střetl s Renaultem Espace. V každém autě utrpěla jedna ze spolujezdkyň vážné zranění, další čtyři lidé se zranili lehce.

Řidič BMW vjel do protisměru. Proč? To policie zatím neví. „Při nehodě utrpěly velmi vážná zranění spolujezdkyně na předním sedadle ve vozidle Renault a spolujezdkyně na zadním sedadle z vozidla BMW,“ popsala mluvčí jablonecké policie Dagmar Sochorová.

Obě byly převezeny Zdravotnickou záchrannou službou do jablonecké nemocnice, kde byly hospitalizovány. Zranění byly natolik vážná, že jedna z žen byla následně transportována do Krajské nemocnice v Liberci.

„Další zranění utrpěly tři nezletilé děti z vozidla BMW, kdy jedno sedělo jako spolujezdec na předním sedadle a dvě na zadních sedadlech, a samotný řidič,“ dodala mluvčí.

Dvě děti a řidič zůstali hospitalizováni v nemocnici Jablonec a jedno dítě bylo po lékařském ošetření propuštěno do domácího léčení.

Okolnostmi a příčinou nehody se nyní dále budou zabývat policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou. „Na místě zajistili vozidlo BMW na odtahové parkoviště pro další zkoumání. Nyní budou zjišťovat, zda jednou z možných příčin dopravní nehody nemohla být technická závada na vozidle,“ uzavřela Sochorová.

Autoři | Foto

Štítky nehoda, Lučany, čelní srážka, BMW, Jablonec nad Nisou, úraz, Renault Espace, Tanvald, Renault, Krajská nemocnice Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vážná nehoda u Lučan. Při čelní srážce dvou aut se zranilo šest lidí  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.