Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Brutální útok otřásl i zkušenými kriminalisty. Muž surově napadl svou partnerku přímo na ulici

Na noc z minulého pátku na sobotu jen tak nezapomene dvaatřicetiletá žena z Českolipska, kterou po hádce surově zbil její o tři roky starší přítel. Ten ji v sobotu po půlnoci vylákal z domova na schůzku, na které si měli vyříkat své partnerské problémy. Ta ale nakonec vyústila kolem půl třetí nad ránem v brutální útok na ni.

„Agresivní muž ji přímo na ulici začal tlouct pěstmi do obličeje, a když upadla na zem, kopal ji do obličeje a také jí měl šlapat po hlavě. Potom, co si takto "ulevil", ponechal ji bez pomoci napospas osudu na místě a odešel,“ shrnula mluvčí policie Ivana Baláková.

Těžce zraněná žena měla štěstí v neštěstí, když ji tu objevila náhodná kolemjdoucí a postarala se o ni. Po jejím převezení do nemocnice u ní lékaři odhalili mnohočetné zlomeniny v obličeji s nutností dlouhodobé léčby a rekonvalescence.

„To, jak žena po napadení vypadala, otřáslo i zkušenými kriminalisty, kteří za svou dlouholetou praxi viděli už ledacos,“ doplnila mluvčí policie.

Útočníka zadrželi policisté téhož dne kolem 11:30 a umístili ho do policejní cely. Ještě v sobotu ho obvinili z těžkého ublížení na zdraví, za který mu hrozí až desetiletý trest odnětí svobody. „V tuto chvíli není ovšem vyloučeno, že právní kvalifikaci případu po zadokumentování dalších potřebných podkladů ještě zpřísní,“ uzavřela Baláková. Policisté násilníka eskortovali do vazební věznice, kde si počká na soud.

Foto Dominik Svoboda

Štítky Česká Lípa, policie, útok, napadení, Ivana Baláková, okres Česká Lípa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brutální útok otřásl i zkušenými kriminalisty. Muž surově napadl svou partnerku přímo na ulici  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.