Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Alkoholový dýchánek se zvrtl v napadení tyčí. Agresor skončil ve vazbě

Dva muži, jedna žena a velké množství alkoholu. Kombinace, která zavání pořádným problémem. O poprask se v jednom z paneláků v Turnově minulou sobotu postaral dvaatřicetiletý muž. V něm bydlí společně s přítelkyní v podnájmu v jednom z bytů, do kterého si pozval o 13 let staršího kamaráda. Jejich alkoholový dýchánek se ale během večera změnil v dramatickou potyčku.

„Všichni tři pak v průběhu večera popíjeli alkoholické nápoje, které negativně ovlivnily jejich chování. Hostitel nebyl spokojen s chováním své přítelkyně natolik, že ji z bytu ten večer vyhodil a nazval ji poběhlicí,“ popsala průběh večera mluvčí policie Ivana Baláková.

Kdo by čekal, že se tím situace v domě uklidní, mýlí se. Starší kamarád se vyhozené ženy ujal a odvedl si ji do svého bytu ve stejném domě. „Když to její přítel zjistil, zatemnilo se mu před očima a došel si pro ni. To se ovšem neobešlo bez obrovského humbuku a hlasitých scén. Mladší z mužů se domáhal vpuštění do bytu nejen křikem, ale i bušením a kopáním do dveří,“ dodala mluvčí.

Za dveřmi mu ale nikdo neodpovídal, což ho přivádělo doslova k šílenství. „Nakonec se mu podařilo dveře vykopnout, čímž majitele bytu překvapil. Potom ho napadl tyčí, kterou mu způsobil poranění na hlavě. Přivolaní policisté ještě téhož večera násilníka zadrželi a vyslechli,“ doplnila mluvčí policie.

Agresivnímu muži, ale nejspíš nestačilo vystřízlivění na policejní stanici. Rovnou z výslechu totiž zamířil do bytu staršího muže, kterému vyhrožoval, že mu zabije dceru. „Policistům s ním došla trpělivost. Poté, co ho obvinili ze zločinu těžkého ublížení na zdraví ve stádiu pokusu a dále z přečinů porušování domovní svobody a nebezpečného vyhrožování, podali státnímu zástupci podnět na jeho vzetí do vyšetřovací vazby, se kterým se ztotožnil posléze i soudce Okresního soudu v Semilech a obviněného včera do vazební věznice poslal,“ uzavřela Baláková. Muži teď hrozí až deset let za mřížemi.

Foto pixabay.com

Štítky Turnov, násilí, napadení, násilník, Policie ČR, Okresní soud v Semilech

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Alkoholový dýchánek se zvrtl v napadení tyčí. Agresor skončil ve vazbě  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.