Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Pátrání se šťastným koncem. Spící seniorku našli policisté u dveří jednoho z domů na Českodubsku

Policisté, horská služba i dobrovolníci pátrali celé sobotní odpoledne po devětašedesátileté ženě, která své rodině oznámila, že hodlá ukončit svůj život. Pátrání mělo naštěstí šťastný konec, když policisté seniorku našli živou ve výklenku vstupních dveří jednoho z domů poblíž chalupy, kde trávila víkend.

O pohřešování své ženy informoval policisty muž, kterému seniorka kolem sobotního poledne telefonicky oznámila, že chce dobrovolně ukončit svůj život. Muž společně se svou partnerkou a vnučkou trávili tou dobou víkend na chalupě na Českodubsku. „V dopoledních hodinách však senior s vnučkou odjel na návštěvu do jiné vesnice, kdy jej během návštěvy kontaktovala telefonicky jeho žena a vyhrožovala sebevraždou. Muž neprodleně tuto informaci předal policistům, včetně informace, že se již v minulosti podobná situace stala,“ shrnula mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Muž se proto vrátil na chalupu a zjistil, že jeho manželka skutečně není doma. V domě si navíc nechala svůj telefon. „Následně provedl v obci vlastní šetření, kdy manželku nikde nenašel,“ dodala Šrýtrová.

Do pátrací akce po seniorce se tak zapojili policisté z obvodního oddělení Český Dub, kriminalisté z Liberce a policejní psovodi z Liberce a Jablonce nad Nisou a dále také horská služba. 

Pohřešovanou ženu se naštěstí brzy podařilo vypátrat. „Krátce před půl čtvrtou odpoledne policisté ženu nalezli v dané obci, kde spala ve výklenku vstupních dveří jednoho z rodinných domů. Žena byla v pořádku,“ uzavřela mluvčí policie.

Štítky dům, chalupa, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pátrání se šťastným koncem. Spící seniorku našli policisté u dveří jednoho z domů na Českodubsku  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.