Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Bilance zlodějky v hotelu: Ukradený alkohol a televize, pomočená zeď a zdevastovaný pokoj

To, co vidíte na snímku, není vybydlený byt v některém z ghett na severu Čech, ale hotelový pokoj po řádění zkušené zlodějky. Zdevastovaný pokoj, ukradená televize a alkoholické nápoje, taková je bilance návštěvy třiačtyřicetileté ženy v hotelu Merkur v České Lípě. Kuriózní případ před nedávnem zaměstnal místní strážníky i policisty.

Strážníky přivolali zaměstnanci hotelu, protože žena, která se u nich ubytovala, nejprve ukradla přepravku s pivem a tím na sebe upozornila. „Strážníci ji dobře znají, protože ji už několikrát řešili kvůli drobným krádežím,“ dodala mluvčí strážníků Eva Vlastníková.

Zaměstnanci hotelu se nestačili divit. Na pokoji nalezla ještě odcizené balení plechovkového piva a spícího muže se psem. „Žena se do pokoje dostavila o něco později, protože zřejmě měla ještě žízeň, nesla lahve s colou, které vzala z hotelové restaurace přímo z chladicího boxu,“ doplnila Vlastníková. Hotelu tím žena způsobila škodu za více než 2 tisíce korun a ještě do příjezdu strážníků stihla vypít alkohol za necelých 400 korun. Zbytek ukradeného zboží zpět do chladících boxu vrátil personál.

Právě zaměstnanci hotelu se chtěli těchto nevítaných hostů co nejrychleji zbavit. Žena ale nechtěla pokoj opustit, a tak opět přišla na řadu pomoc městské policie. „Muž se psem odešel ihned, jakmile jej k tomu strážníci vyzvali. Žena si začala balit věci, což jí zabralo nějakou tu chvíli,“ uzavřela Vlastníková.

Když žena odešla, vstoupili zaměstnanci do zdevastovaného pokoje. Všude nedopalky, nepořádek, pomočená zeď a chyběl LCD televizor. Hlídka ještě stihla odcházející ženu u východu z hotelu zastavit. Povedená návštěvnice se ke krádeži přiznala. Proto ji strážníci předali do rukou státní policie, které se teď bude zpovídat.  

Foto MP Česká Lípa

Štítky Česká Lípa, hotel Merkur, zloděj, vandal, městská policie, strážníci, Eva Vlastníková, policie, hotel, Česko, televize

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bilance zlodějky v hotelu: Ukradený alkohol a televize, pomočená zeď a zdevastovaný pokoj  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.